پرستاری

  • ۰
  • ۰

SEO یا بهینه سازی موتورهای جستجو ، یکی از جنبه های اغلب درحال تغییر و درک نشده در طراحی وب سایت است. در توضیح  سرعت تغییر در رتبه بندی موتورهای جستجو و اینکه چه چیزی در بالا بردن این رتبه موثر است و چه چیزی مضر، اطلاعات گیج کننده و بعضا نادرستی وجود دارد. یکی از این موضوعات مبهم ، محتوای تکراری در سئو است.  

گوگل در یک ویدئو تلاش کرده است یکی از دلایل پیچیدگی محتوای تکراری را توضیح دهد. در این ویدئو شخصی، توضیح می دهد که محتوای تکراری چیست و گوگل با آن چه برخوردی دارد ؛ اما بخش مبهم آن چیزی است که در ابتدای فیلم بیان می شود:

" اولین و مهمترین چیزی که می خواهم روشن کنم این افسانه است که  آنچه 'محتوای تکراری' نامیده می شود، مجازات در پی دارد . مردم نگران هستند که گوگل به علت وجود محتوای تکراری،طراحی سایت شرکتی آنها را جریمه کند ... تحقیقات مستند ما تصدیق می کند که جریمه ای در کار نیست"

در وبلاگ اصلی او ، در توضیح این بخش از ویدئو قید کرده اند: 

"چیزی به نام مجازات محتوای تکراری وجود ندارد"

این اظهارات باعث شده است که بسیاری از تولیدکنندگان محتوا   ، ایجاد محتوای تکراری را جدی نگیرند که این درست نیست ! ممکن است که "جریمه محتوای تکراری" وجود نداشته باشد اما همچنان محتوای تکراری برای رتبه بندی وب سایت مضر است. در اینجا نگاهی خواهیم داشت به علت وجود محتوای تکراری ، آسیب های آن و آنچه در برابر آن می توان انجام داد. 

محتوای تکراری چیست؟


در ابتدا بیایید منظورمان از "محتوای تکراری" را روشن کنیم. در یک تعریف ساده ، محتوای تکراری به این معناست که محتوای وب سایت شما، منحصر به فرد نیست. ممکن است محتوایی باشد که در بخش دیگری از وب سایت خودتان از آن استفاده کرده اید،  ممکن است محتوایی باشد که شما از وب سایت دیگری گرفته و در سایت خود منتشر کرده اید و یا برعکس ، سایت دیگری محتوای سایت شما را منتشر کرده است! 

چه زمانی محتوای تکراری مخرب است؟ 


یکی از ساده ترین راه های تشخیص این که آیا محتوای تکراری به سایت شما صدمه میزند یا خیر، این است که از خود بپرسید چرا این محتوا را کپی می کنید؟ اگر دلیل شما نیاز های شخصی است و نفعی برای بازدیدکنندگان سایت ندارد ( به عنوان مثال نیاز به دیده شدن بیشتر ، نیاز به بالابردن سایت در موتورهای جستجو و یا دستکاری نتایج جستجو)، نباید این کار را انجام دهید.

گوگل در مقاله خود درباره "محتوای تکراری" به طور مشخص می گوید: 


"وجود محتوای تکراری در یک سایت، زمینه ای برای اقدام علیه آن طراحی سایت شرکتی نیست مگر اینکه تشخیص داده شود هدف از این تکرار، فریب و دستکاری نتایج موتور جستجو است" 

گر گوگل احساس کند که شما تلاش می کنید نتایج جستجو را دستکاری کنید، علیه سایت شما اقدام می کند و تا حذف کامل وب سایت شما از نتایج جستجو پیش می رود. این عمل اغلب به نام " لیست سیاه " شناخته می شود و می تواند تمام اقداماتی را که جهت بهینه سازی موتورهای جستجو در سایت انجام داده اید ، خنثی کند. محتوای تکراری اساسا به عنوان اسپم (هرزنامه ) در نظر گرفته می شود و این اسپم ها دلیلی برای حذف وب سایت شما هستند . 

حتی اگر قصدی برای دستکاری نتایج جستجو  نداشته باشید ، باز هم محتوای تکراری می تواند مضر باشد و باعث کاهش کارآیی وب سایت شما شود . 

ارائه دهندگان موتورهای جستجو  می خواهند به  کاربران خود دسته بندی های متنوعی از نتایج را ارائه دهند ، نه ده یا صد صفحه با محتوای دقیقا یکسان! برای مقابله با این مسئله ، بسیاری از موتورهای جستجو چیزی شبیه به متن زیر در نتایج جستجو می نویسند: 

"به منظور نشان دادن نتایج مناسب، نتایجی که بسیار شبیه هم هستند حذف شده اند" 

این نتایج اضافی به صورت یک پیوند فرعی نشان داده می شوند  که تعداد کمی از کاربران، روی آن کلیک می کنند. این مسئله به این معنا است که  محتوای شما از بینندگان پنهان می شود و امتیازی که امیدوار بودید با این روش به دست آورید، از بین می رود.

اگر یک مقاله بنویسد و آن را در یک وب سایت قرار دهید و سپس ماه بعد تصمیم بگیرید که آن را در یک طراحی سایت شرکتی دیگر قرار دهید ، سایت دوم ممکن است در جستجو به عنوان نتیجه فرعی نشان داده شود.

 در یک توضیح دقیق تر، این مجازات  نیست بلکه تنها قدردانی گوگل از سایتی است که برای اولین بار یک مقاله یا محتوا را منتشر می کند، گوگل این سایت را به عنوان مالک محتوا در نظر می گیرد. اگر کسی جستجویی انجام میدهد، تمایل یا نیازی ندارد که یک مطلب را دوبار بخواند.  فرستادن او به سایت اصلی کافی است و به این صورت سایت های دیگر ، پنهان می شوند!

  • ۹۶/۰۹/۱۳
  • mona f132

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی